0788 408 661 comenzi@magazinzebra.ro LIVRARE GRATUITĂ la comenzi peste 299 Lei

Returnare Gratuită MagazinZebra pe teritoriul României

La MagazinZebra returnezi fără griji! Dacă te răzgândești, este în regula, ai dreptul să returnezi gratuit articolul sau articolele comandate. Le poți schimba cu altele, aflate în stoc, sau îți poți primi banii înapoi, tu alegi!

Dacă mărimea comandată nu ți se potrivește, o poți schimba cu alta (daca e pe stoc) sau poți primi banii inapoi. Cum? Simplu, fără niciun cost de transport, pentru ca îl plătim noi pentru tine! Pentru ca tu să te bucuri de un shopping online fără griji!

Returnarea gratuită a unei comenzi se face în următoarele condiții: dacă ești pe teritoriul României* și dacă alegi să trimiți returul prin firma de curierat rapid Fan Curier, cu specificația pe colet: „Plata la destinatar”*.

Returul gratuit este ­un serviciu oferit de­ Magazinzebra doar pen­tru o returnare. In caz­ul unui retur care su­rvine dupa un alt ret­ur, costul transportu­lui articolului / art­icolelor returnate es­te de 15 lei.

Nu se pot restitui produse folosite, deteriorate sau care prezintă urme de purtare.

Pentru returnarea articolului, acesta trebuie să fie însoțit de etichete și de actele însoțitoare. Lenjeria intimă, costumele de baie, dresuri damă și pijamalele sunt singurele articole care nu pot fi schimbate/returnate, din motive de igienă. Orice retur care nu respectă Termenii și condițiile MagazinZebra va fi refuzat.

Echipa MagazinZebra verifică exclusiv calitatea fiecărui articol, oferindu-ți, astfel, garanția că articolele comandate de pe MagazinZegra.ro sunt într-o stare impecabilă. În cazul unei excepții, ne asumăm răspunderea și îți înlocuim articolul cu unul identic (model, mărime și culoare), suportând și taxele aferente transportului (tur, retur).

Returnarea gratuită se poate face prin firma de curierat Fan Curier. Orice colet de retur venit prin alte căi decât prin Fan Curier își pierde dreptul la transport gratuit.

În cazul în care dorești să returnezi unul sau mai multe produse, te rugăm să ne anunți în termen de maximum 14 zile calendaristice de la primirea coletului, prin completarea Formularului de returnare sau apelând la numarul de telefon +0788 408 661 sau prin completarea modelului standard, la alegere.

Vei lua legătura cu un Operator din Echipa MagazinZebra, căruia îi vei comunica articolul pe care dorești să-l returnezi și ce articol dorești în schimbul acestuia. Vei primi automat un email cu adresa la care trebuie să ajungă coletul cu articolul returnat și detalii legate de procedura returnării.

După ce returul ajunge la noi, se anunță dorința rambursării contravalorii comenzii prin Transfer Bancar (pentru acest lucru, avem nevoie de codul tau IBAN, alcătuit din 24 de caractere) sau prin Poștă, după caz. Restituirea se face doar pe valoarea articolului returnat. În cazul în care dorești restituirea sumei de bani, este necesar să ne contactezi telefonic, pentru a ne comunica acest lucru!

Returnările de bani se fac în maxim 7 zile lucratoare de la receptionarea returului si primirea datelor bancare / postale.

* Cheltuielile legate de transportul retururilor, cât și a comenzilor alese în schimbul acestora din afara teritoriului României vor fi suportate de către client.

Procedura de returnare în afara teritoriului României
1.Anunți returul, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului, la email contact@magazinzebra.ro sau la telefon +0788 408 661
2. Te rugam sa returnezi comanda, prin Poșta Națională, la adresa:
– pentru returnare din România – Satu Mare, str. Platanului nr. 2
3. Noi îţi vom confirma prin email recepţionarea returului. În cazul în care doreşti returnarea banilor, te rugăm să ne anunţi telefonic la numărul +0788 408 661, pentru stabilirea detaliilor privitoare la contul bancar.

Facem eforturi constante pentru a asigura taxe de transport cât mai mici.